DEKRA People neemt Pragma Groep over

Sinds de oprichting in 2012 heeft DEKRA People een gestage groei doorgemaakt en inmiddels hebben wij zo’n vijftig schadebehandelaars in dienst. In de afgelopen jaren hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd bij verzekeraars. Wij blijven altijd met passie en overgave aan onze eigen kennis en kunde werken. Maar ook in omvang willen we blijven groeien. Het verheugt ons dan ook om te melden dat wij per 13 oktober de activiteiten van de Pragma Groep uit Tiel hebben overgenomen.

De Pragma Groep detacheert pensioenspecialisten bij onder andere pensioenuitvoerders en verzekeraars. Hun activiteiten gaan volledig op in Leven & Pensioen van DEKRA People. De interim schadeconsultants van DEKRA, en binnenkort ook van de Pragma Groep, worden gedetacheerd bij verzekeringsmaatschappijen, tussenpersonen en volmachtbedrijven in Nederland.

Manager Daniëlle Emsbroek. “We willen, voortbordurend op onze goede reputatie, nieuwe business lines opzetten voor de detachering van vakprofessionals. Voor de uitbreiding van onze activiteiten viel de keuze op het specialisme Leven & Pensioen. Enerzijds omdat het vergelijkbaar is met schadebehandeling en anderzijds omdat verzekeraars ook voor deze diensten een belangrijke doelgroep vormen. Net als DEKRA heeft ook de Pragma Groep een goede reputatie bij de verzekeraars opgebouwd; we hebben er dus alle vertrouwen in dat we haar activiteiten succesvol kunnen voortzetten en uitbreiden.”

Meer informatie over de activiteiten van DEKRA People Leven & Pensioen? Neem contact op met Liesbeth via Liesbeth.deWinter@dekra.com.

Download hier het originele nieuwsbericht.