Kunnen werkpaarden ook sierpaarden zijn?

werkpaarden

Mijn collega’s van DEKRA People werken op allerlei verschillende opdrachten door het hele land. Soms werk je met elkaar aan een opdracht en soms ook niet. We spreken elkaar eigenlijk niet vaak, maar desondanks zijn we een hechte groep. Dat komt omdat we naast hard werken ook regelmatig wat leuks gaan doen met zijn allen.

 

~Werkpaarden ~

 

We weten bij DEKRA People wat hard werken is en op iedere opdracht proberen we opnieuw onze schouders eronder te zetten. Niet zeuren, maar poetsen. Daar zijn we immers voor ingehuurd. Ikzelf werk het prettigst als ik weet wat me te doen staat. Ik heb dan ook het liefst een stapel dossiers of een lijst van taken die gedaan moeten worden. Want niks fijner dan die stapel of lijst te zien slinken.

 

~Sierpaarden ~

 

Maar de boog kan niet altijd gespannen zijn. When you work hard you gotta play hard too. Dus wordt er ook veel gedaan om op een ontspannen manier met elkaar te praten en ervaringen uit te wisselen. Er worden door DEKRA People jaarlijks meerdere activiteiten georganiseerd, waarbij we elkaar treffen.

Diverse uitjes hebben de revue al gepasseerd. Onlangs hadden we een kookworkshop in het midden van het land. Onder het genot van een drankje hebben we met zijn allen Italiaans gekookt. Nou ja, met zijn allen. Je merkt eigenlijk direct wie er van koken houden en wie er vooral van eten en kletsen houden. Maakt niet uit, ieder zijn kwaliteit. Waar het om gaat is plezier hebben en ontspannen. En de één ontspant van groente snijden of in een pan te roeren en de ander ontspant door te eten. Ik behoor tot de laatste groep. Het koken laat ik liever over aan de mensen die daarmee ontspannen. Zou flauw zijn dat van ze af te pakken.

 

~Hechte band ~

 

Natuurlijk zijn wij niet de enige club, waarbij deze zaken spelen. Bij elk bedrijf wordt er hard gewerkt en worden er uitjes georganiseerd. Wat maakt onze band dan hecht?

Ik denk dat het komt doordat we allemaal uit hetzelfde hout zijn gesneden. Onze managers en collega’s hebben dezelfde passie. Niet alleen voor DEKRA People zelf, maar ook voor ons werk. Daardoor weten we elkaar te enthousiasmeren. Het werkt aanstekelijk. Je maakt deel uit van niet zomaar een team. We zijn een tribe.

 

~Volgende uitje? ~

 

Onze volgende activiteit staat inmiddels al gepland. Begin september staat de jaarlijkse beach bbq op het programma. Helaas kan ik daar wegens mijn vakantie niet bij zijn. Maar het volgende uitje ben ik weer van de partij. Ik ben erg benieuwd wanneer dat zal zijn en wat we gaan doen. Iemand ideeën? Ik hoor het graag van je!

 

Groet,
Merel

 

Tijdelijk extra personeel nodig? Of lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Neem contact met ons op via http://dekra-people.nl/, of mail naar people.nl@dekra.com

Auteur:     Merel