Flexibele inzet nodig?

  • Algemene administratieve ondersteuning op de Mid en Back Office
  • Relatiebeheerder: als contactpersoon voor klanten en tussenpersonen, verleent service en verstrekt informatie voor leven en pensioen vraagstukken.
  • Pensioenadviseur DGA en Collectiviteiten
  • Uitvoeren actuariële-, pensioen berekeningen

 
 

Is werken bij DEKRA People ook iets voor jòu?

Wij zijn op zoek naar medewerkers met ervaring binnen de financiële dienstverlening. Wij investeren in jouw ontwikkeling en zorgen ervoor dat je kennis up-to-date blijft door je opleidingen en afwisselende opdrachten aan te bieden. Daarnaast organiseren we diverse interne kennissessies.

Bovendien zijn er regelmatig informele teamuitjes waarbij je met al je collega’s gezellig kan bijpraten. Werken bij DEKRA People moet plezierig zijn!!

Heb je al enige ervaring op het gebied van pensioenadministraties, inkomens-verzekeringen? Wil jij je graag verder ontwikkelen door middel van training en zoek je de afwisseling van tijdelijke opdrachten?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over jouw mogelijkheden bij DEKRA People!

Contactformulier

DEKRA Holding

DEKRA People is onderdeel van DEKRA Claims and Expertise, een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Samen met DEKRA Automotive en DEKRA Certification zijn zij onderdeel van het internationaal opererende DEKRA-concern, met ruim 90 jaar ervaring op het gebied van kwaliteit, veiligheid en zekerheid.