De schadespecialisten van DEKRA People

DEKRA People is in 2012 opgericht als antwoord op de groeiende vraag naar flexibele inzet van schadespecialisten. Inmiddels heeft ons team van People Interim Consultants een landelijke dekking

team-foto

Ervaren schadespecialisten

Wij geloven in het investeren in mensen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Ons team van interim consultants combineert dan ook nieuwe talenten en ervaren schadespecialisten. Nieuwe talenten stomen wij intern klaar voor het vak. Schadespecialisten en managers ontwikkelen zich blijvend in kennis en ervaring. Allemaal werken zij vanuit passie en gaan zij voor het beste resultaat.

DEKRA People is betrokken, ambitieus, professioneel & flexibel. Dit is kenmerkend voor de organisatie én voor onze consultants. Daarbij staat de kennis en ondersteuning van ons uitgebreide DEKRA-netwerk altijd ter beschikking. Dankzij dit netwerk leiden wij onze mensen op en zijn wij altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Zo groeien wij mee met onze opdrachtgevers.

Wij werken samen met verzekeringsmaatschappijen, volmachtbedrijven, leasemaatschappijen en zakelijke dienstverleners in Nederland.

Ook dat is de kracht van DEKRA People.

DEKRA Holding

DEKRA People is onderdeel van DEKRA Claims and Expertise en DEKRA Certification, een gerenommeerde organisatie in de verzekeringsbranche. Samen zijn zij onderdeel van het internationaal opererende DEKRA-concern, met ruim 85 jaar ervaring op het gebied van kwaliteit, veiligheid en zekerheid.

In Nederland bestaat ons dienstenportfolio uit claimsmanagement en schade-expertise, en uit het inspecteren, testen, auditen en certificeren van producten en processen. Meer dan 750 medewerkers ondersteunen opdrachtgevers vanuit de vestigingen in Alkmaar, Capelle aan den IJssel, ’s‑Hertogenbosch, Uden en Arnhem (DEKRA Certification).