De beste consultants en schadespecialisten

Ons team van interim consultants bestaat uit nieuwe talenten en ervaren schadespecialisten. Onze nieuwe talenten stomen wij intern klaar voor het vak. Onze ervaren schadespecialisten en managers ontwikkelen zich blijvend in kennis en ervaring. Wij geloven in het investeren in mensen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Allemaal werken wij vanuit passie en gaan wij voor het beste resultaat.

team-foto

Wat kunt u van ons team verwachten?

Onze People interim consultants zijn zorgvuldig geselecteerd en gescreend. Naast opleiding en ervaring besteden wij veel aandacht aan persoonlijkheid, talent en ambitie. Binnen ons team onderscheiden wij diverse kennis- en ervaringsniveaus. Wij plaatsen altijd de juiste persoon voor de opdracht.

Jr. interim consultants

Nieuw talent met een juridische opleidingsachtergrond leiden wij op tot junior interim consultant op het gebied van schadebehandeling. Zij krijgen onze volle aandacht en training on the job. Na het succesvol afronden van ons interne DEKRA-traineeship kunnen zij met actuele kennis en tegen een scherp tarief op uw schadeafdeling worden ingezet.

Lees hier over de ervaring van Jade, trainee. Lees hier over de ervaring van Michelle, jr interim consultant.

Medior interim consultants

Onze medior interim consultants hebben zich reeds bewezen in de markt. Zij zijn vaak multibranche inzetbaar, of zijn gespecialiseerd in een van de deelgebieden zoals personenschade. Dankzij hun ervaring binnen verschillende organisaties kunnen zij hun ‘best practises’ meenemen en waar passend inzetten bij een nieuwe opdrachtgever.

Lees hier over de ervaring van Merel, medior interim consultant

Senior interim consultants

Onze senior interim consultants hebben jarenlange succesvolle ervaring in de markt. Zij blinken uit in hun vak en tillen een afdeling naar een hoger plan. Uiteraard is hun vakinhoudelijke en marktkennis up to date. Zij excelleren bij projecten waarin een verandertraject plaatsvindt of een kwaliteitsslag moet worden gemaakt.

Interim management

Het DEKRA-netwerk omvat interim managers met specifieke ervaring in het aansturen, veranderen en verbeteren van een schadeafdeling. Hun managementcapaciteiten zijn in de praktijk beproefd en bewezen. Met de inzet van een interim manager van DEKRA People haalt u het beste in huis.