Juanita

, werkgebied

Soliciteer nu!

Na het behalen van de master Recht van de Gezondheidszorg en de master Privaatrecht ben ik in oktober 2017 bij DEKRA People gestart als trainee personenschade. Het traineeship sprak mij aan, omdat je op deze manier op een leuke manier kennis en ervaring opdoet voordat je daadwerkelijk in de praktijk start. Door middel van een afwisselend programma en lezingen van diverse specialisten kwam het vak van personenschadebehandelaar echt tot leven.
Naast alle benodigde inhoudelijke kennis, was tijdens het traineeship ook ruimte voor de ontwikkeling van diverse vaardigheden. Zo kregen we een communicatietraining en oefenden we door middel van rollenspellen met praktijksituaties. Als trainees vormden we een hechte groep en leerden we veel van elkaar.

Het traineeship zorgde voor een gedegen basis bij de behandeling van personenschades. Na het traineeship ben ik gestart bij de Goudse Verzekeringen waar ik het erg naar mijn zin heb. Alle kennis en ervaringen die ik heb opgedaan tijdens het traineeship kan ik nu in de praktijk brengen.

Het traineeship was een leuk en leerzaam begin van mijn werkende leven en is zeker een aanrader voor iedereen die wil starten als personenschadebehandelaar!

Soliciteer nu!