Laura

, werkgebied

‘Werken is als reizen, al doende leert men’

Na mijn studie rechten en een lange reis door Latijns – Amerika, wist ik niet goed wat ik wilde doen. Het enige wat ik wist is dat ik nog niet uitgeleerd was, mijn studie wilde benutten en snel aan de slag wilde gaan.
Het traineeship tot personenschadebehandelaar van DEKRA People sloot hier perfect op aan. Een snelle start tot personenschadebehandelaar, maar met een gedegen opleiding waar je je verdere carrière op kan bouwen. Het traineeship heeft de verdieping en voorbereiding op het ‘echte werk’ gebracht die ik zocht.

Ook nu ik aan de slag ben bij Delta Lloyd is DEKRA People erg betrokken en op de hoogte van hoe de opdracht verloopt. Ik verheug me op de volgende opdrachten en bijkomende verdiepende cursussen en kennissessies door DEKRA People georganiseerd, die mij steeds verder zullen brengen in het personenschade vak. Mijn reis tot personenschadebehandelaar is nog lang niet voltooid, maar door bij diverse opdrachtgevers ervaring op te doen en me te blijven verdiepen blijft de reis interessant en uitdagend

.