Linda

, werkgebied

Na het behalen van mijn Master Strafrecht is het altijd de vraag, blijf ik in de advocatuur werken of zal ik een overstap maken naar het Openbaar Ministerie.
Geen van beide opties is het geworden in mijn geval. Ik wilde verder leren, een ander rechtsgebied verkennen.

Zodoende kwam ik uit bij het traineeschip van DEKRA People tot personenschadebehandelaar. Een opleiding vanuit DEKRA People waarbij ik zal worden opgeleid als volwaardig schadebehandelaar licht letsel.
Als trainees zijn wij klaargestoomd om als junior schadebehandelaar onze kennis over verkeer, licht letsel en communicatie in de praktijk te brengen. Samen werkten we enkele maanden aan ieder zijn ontwikkeling. Een groep waar we ondanks onze verschillende opdrachten nog altijd op terug kunnen vallen.

Op dit moment zit ik intern gedetacheerd bij de letselafdeling van DEKRA Claims en Services. Hier zijn wij verantwoordelijk voor de (internationale) letselschade dossiers van diverse Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers. Dit betekent dat ik mijn opgedane kennis vanuit het traineeship direct in de praktijk kan brengen. Daarnaast gaat mijn opleiding nog een stuk verder nu ik bij DEKRA Claims en Services wordt opgeleid als internationaal personenschadebehandelaar.

Het traineeship van DEKRA People en mijn eerste opdracht intern zijn de eerste stappen in mijn carrière, om mijn uiteindelijk doel tot schaderegelaar te bereiken zullen nog meer opleidingen gevolgd moeten worden. DEKRA People staat echter in voor mijn persoonlijke ontwikkeling en samen wordt er gekeken naar mijn carrière stappen en mogelijke vervolgopleidingen.