Michelle

, werkgebied

Het is voor mij soms lastig te bevatten dat het alweer ruim vier jaar geleden is dat ik begon met werken voor DEKRA People. Normaal gesproken zou namelijk het idee dat ik elke dag op dezelfde plek, met dezelfde mensen, voor een onbepaalde tijd zou werken mij een behoorlijk verstikkend gevoel geven. Maar daar heb ik met een baan in de detachering, en zeker bij DEKRA People, totaal geen last van! Juist het gevoel van vrijheid, eigen keuzes maken, mijn ontwikkeling in eigen hand hebben, is waardoor de afgelopen jaren voorbij zijn gevlogen. Time flies when your having fun!

Inmiddels heb ik elf opdrachten vervuld bij negen verschillende opdrachtgevers verspreid over het hele land. Ik vind dit een geweldige mogelijkheid om zo bij verschillende bedrijven binnen te kijken en tijdelijk samen te werken met een grote diversiteit aan collega’s. Wanneer ik een opdrachtgever verlaat zeg ik ook altijd gedag met “tot ziens”, in deze wereld kan het namelijk zomaar zijn dat je elkaar weer tegenkomt. Dat is het mooie aan werken in de detachering, je netwerk wordt in een zeer korte tijd enorm groot.

Naast dat je van de korte opdrachten enorm veel leert op werkgebied, leer je op persoonlijk vlak ook ontzettend veel. Niet alleen leer je om flexibel te zijn door alle veranderingen, je leert ook om veel meer gefocust te zijn om snel de manier van werken van een nieuwe opdrachtgever onder te knie te krijgen. En dan zorgt de verandering van nieuwe collega’s er ook nog voor dat je op sociaal vlak snel groeit. Allemaal eigenschappen die voor mij belangrijk zijn voor zowel privé als in mijn carrière.

Werken bij DEKRA People staat in mijn ogen voor samenhorigheid en gehoord worden door mensen die altijd voor je klaar staan. DEKRA People geeft je alle handvatten die je nodig hebt om je eigen carrière te bepalen, in je eigen tempo, welke kant je dan ook op wilt gaan. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is die handvaten aangrijpen en die deur te openen.