Tommy

, werkgebied

Bij deze wil ik me voorstellen. mijn naam is Tommy Man, 28 jaar oud en kom ik uit Eindhoven.

Inmiddels zit ik ongeveer 6 jaar in het vak als schadebehandelaar Multibranche.

Schadebehandeling zelf vind ik erg interessant en uitdagend. Er komt veel bij te kijken en geen schade is precies hetzelfde. De uitdaging is om elke schade zo goed en volledig mogelijk te behandelen zodat de opdrachtgever en eindklant tevreden is.

Doordat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging met verschillende mogelijkheden en afwisseling kwam ik bij DEKRA People terecht. Hier zag ik de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgever ervaring op te mogen doen en mijn reeds opgedane kennis en kunde toe te passen.
DEKRA People geeft daarnaast de mogelijkheid om kennissessies en extern beroepsgerichte cursussen te volgen om je theoretische kennis op te doen. Dit wordt onder andere in een ontwikkelingsplan jaarlijks afgestemd.

Mijn ervaring bij DEKRA People tot nu toe is dat de lijntjes er kort zijn en dat ik vind ik prettig. Er wordt naar je geluisterd en je voelt je geen nummer.

Het leuke van detachering is dat je bij verschillende opdrachtgevers in de keuken kan kijken en veel nieuwe mensen kan leren kennen. Je kan zowel de positieve als minder positieve zaken meenemen als ervaring. Daar leer je veel van en word je als medewerker sterker van.

Omdat je bij wijze van overal in Nederland ingezet kan worden moet je bereid zijn om te reizen. Erg fijn dat er een lease-auto beschikbaar wordt gesteld. Tot nu toe heb ik geen last van het reizen ondervonden. Met de opdrachtgever kan je vaak afspraken hierover maken om je reistijd zo kort mogelijk te houden. In sommige gevallen is thuiswerken ook een mogelijkheid.

Ik hoop dit werk nog jaren te kunnen doen met veel plezier!