Arlene Wierda

Ik ben mijn werkende leven gestart in de Kinderopvangbranche. Met veel plezier heb ik 6 jaar op de groep gestaan. In mijn rol als teamleider lag mijn focus op de ontwikkeling van de kinderen en de pedagogisch medewerkers. Ontwikkeling is waar ik mij graag in verdiep en in mijn huidige de functie als Recruiter en Manager interim professional staat de ontwikkeling van de professional en mijn eigen ontwikkeling centraal.

Deze functie past bij, omdat ik in deze functie veel contact heb met mensen. Bij kandidaten wil ik erachter komen waar zij energie van krijgen en waarin zij zich willen ontwikkelen en in contact met de opdrachtgevers ligt de focus op welke behoeften zij hebben en waar wij kunnen helpen. Om vervolgens voor alle partijen een mooie en passende samenwerking te realiseren. Dit maakt dat ik altijd verschillende gesprekken heb en daar krijg ik energie van.

Samen met mijn vriend woon ik in Alkmaar. In mijn vrije tijd vind ik sociale contacten belangrijk, rij ik motor en houd ik van sporten en reizen.