Daniëlle Emsbroek

Sinds 2007 werkzaam in de detacheringsbranche. Ik heb 7 jaar in verschillende rollen gewerkt bij een grote detacheerder en met deze kennis en ervaring op zak ben ik in 2014 gestart bij DEKRA met de verantwoordelijkheid voor DEKRA People.
Ik geniet enorm van deze rol, DEKRA People was een start –up binnen het grote internationale concern DEKRA Group. Deze setting past goed bij me: de voordelen van het netwerk van een grote organisatie, maar met de vrijheid en zelfstandigheid van een jonge startende organisatie.
Inmiddels is DEKRA People uitgegroeid tot een volwassen organisatie met een eigen naam in de markt.

Mijn doel is het verder uitbouwen van DEKRA People, maar absoluut met het behoud van onze persoonlijke en betrokken cultuur. Ik geloof dat dit ons uniek maakt, werk moet leuk zijn en bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. Een ieder heeft bij ons de mogelijkheid om invloed te hebben op de koers en waarden van onze organisatie. Dit wil ik stimuleren en hier nog meer invulling aan geven.

Mijn passie is het verbinden van mensen met hun ambities. Ik ben gefascineerd door iemands drijfveren en hoe deze kunnen worden doorvertaald naar doelen in een carrièrepad en persoonlijke ambities.

Samen met mijn vriend en onze dochters woon ik in Amsterdam. Ik geniet enorm van wat de stad te bieden heeft. Ik ontdek graag nieuwe restaurantjes en plekjes in de stad, maar ben ook regelmatig in de natuur te vinden. Ik breng veel tijd door met mijn gezin en verder houd ik van reizen en lees ik graag.