Mieke Vriend

Ik ben 2008 bij DEKRA in dienst getreden op de HR afdeling. Na ruim vijf jaar als HR Adviseur te hebben gewerkt, heb ik in 2013 de overstap gemaakt naar DEKRA People. DEKRA People was op dat moment nog in de opstart fase en ik vind het dan ook heel mooi om te zien hoe ver we sindsdien zijn gekomen.

We zijn nog steeds het jongste zusje binnen de DEKRA organisatie in Nederland, maar hebben inmiddels meerdere teams van interim professionals aan ons weten te binden. In mijn functie als Manager Interim Professionals ben ik verantwoordelijk voor het team van materieel schadebehandelaars.

Wij streven er naar iedere medewerker de kans te geven zichzelf te blijven ontwikkelen. Dat kan zijn door het volgen van diverse opleidingen en trainingen, maar ook door het aanbieden van mooie en uitdagende interim opdrachten. Ik haal energie uit de trajecten die ik hierin met iedere collega’s uit mag stippelen en invulling mag geven.
Verder vind ik het ontzettend leuk om in contact te zijn met branche genoten uit het hele land.

Ik woon in de kop van Noord-Holland. In mijn vrije tijd heb ik graag mensen om me heen. Of dat op een festival is, ergens relaxed bij een meertje of gewoon thuis in de tuin, dat maakt voor mij niet uit. Daarnaast mag ik graag een spannend boek lezen en probeer ik zo nu en dan iets van de wereld te zien.