Toine Dekker

In april 2017 heb ik de overstap gemaakt naar DEKRA People. In de jaren hiervoor heb ik verschillende rollen vervuld binnen verschillende organisaties.
Ik ben in 2008 als management trainee begonnen bij een grote verzekeraar in Rotterdam, daar heb ik verschillende inhoudelijke opdrachten uitgevoerd. Uiteenlopend van proces verbetering tot strategische analyses. Met deze inhoudelijke kennis heb ik de overstap gemaakt naar de detacheringsmarkt en later de consultancy.

Als rode draad door mijn carrière loopt het vormen van een team en ontwikkelen van een individu. Dit is waar ik energie van krijg en blij van word.
Zo richt ik mij in mijn vrije tijd ook op het trainen en coachen van prestatieteams binnen de hockey. Voor mij zijn hier veel paralellel te vinden met het bedrijfsleven.

De drang om een team naar een hoger niveau te brengen en óók het individu te ontwikkelen heeft mij naar DEKRA People gebracht. Een organisatie waar het ontwikkelen van mensen centraal staat, er veel ruimte voor groei is, alles vanuit persoonlijk contact.

Samen met mijn vrouw en twee kinderen woon in aan de rand van Rotterdam. Ik breng veel tijd door met mijn gezin, het trainen en coachen binnen de hockey en het fietsen (racefiets/mountainbike) in de natuur.