Yordy Gorter

In 2017 ben ik in dienst gekomen bij DEKRA People. Ik heb People voor het eerst leren kennen tijdens een van de stageperiodes vanuit de opleiding human resource management. Deze periode was wederzijds zo goed bevallen dat ik in de afrondende fase van mijn opleiding in vaste dienst ben gekomen. Gedurende 2018 zal ik mij gaan ontwikkelen naar de rol van junior manager interim professionals.

Wat mij zo aanspreekt binnen DEKRA People is de persoonlijke betrokkenheid, flexibiliteit en onderlinge sfeer. Ook de ambitie en visie van DEKRA People spreekt mij aan. Er wordt een beroep op je gedaan om creatief te zijn, hard te werken maar ook om plezier te maken. Alleen samen kunnen wij DEKRA People naar een hoger niveau tillen.

Samen met mijn vriendin woon ik in de kop van Noord-Holland. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om er samen op uit te trekken en het (buiten)land te verkennen. Verder doe ik actief aan sport, ga ik graag met mijn vrienden op stap, maar hou ik er ook van om lekker rondom het huis te klussen en ontspannen.