Aanwezig bij VJPP event

, werkgebied

Solliciteer nu!

Toine Dekker

Donderdag 17 mei 2018 ben ik vanuit DEKRA People samen met Froukje , Viresh en Juanita aanwezig geweest bij de bijeenkomst van De Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP). Een bijeenkomst waar meer dan 100 jonge talenten uit de personenschade branche bij elkaar komen om in een ontspannen sfeer kennis op te doen. De sfeer was fantastisch, de presentaties van zeer hoge kwaliteit en de borrel gezellig.

Vanuit DEKRA People investeren wij in ontwikkeling. Zowel ontwikkeling van theoretische kennis, als persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Vanuit die gedachten ben ik, als manager van het interim personenschadeteam, ook trots dat wij een bedrijfsabonnement hebben voor de VJPP. Ik geloof er in dat kennisoverdracht bedrijfsoverstijgend is, we enorm veel kunnen leren van hoe we naar bepaalde onderwerpen kijken binnen verschillende organisaties en we elkaar beter begrijpen als we écht van elkaar weten wat en waarom we bepaalde dingen doen. Het netwerk aspect prikkelt je sociale vaardigheden.

Inhoudelijk hebben de lezingen van Vera Waaijenberg-Laumen (Laumen Expertise) en Linda Renders (Trivium Advies) mijn kennis verrijkt. De methodiek achter het maken van berekeningen in dossiers geeft een heel mooi inzicht vanuit een rekenkundige, de mooie aanpak van Trivium Advies waarbij zij de mogelijkheden van de mens in zijn dagelijks functioneren na het ongeval of het medisch incident centraal zetten laat een andere kant zien. De borrel was erg geslaagd, ik heb nieuwe mensen ontmoet, leuke verhalen gehoord en bevestigd gekregen dat talent de toekomst heeft!

Wij zijn er de volgende keer weer bij!

Froukje

Donderdag 17 mei 2018 ben ik aanwezig geweest bij de VJPP-bijeenkomst in Leiden. Er waren veel aanwezige van verschillende partijen met verschillende functies, denk aan juristen, experts, belangenbehartigers en (personenschade) behandelaren. Dit zorgt voor een mooie dynamiek en brede uitbreiding van je netwerk. De lezingen waren erg interessant. De meeste aspecten uit de lezing over berekening in een dossier waren nieuw voor mij. Dit draagt zeker bij aan de juiste behandeling van toekomstige dossiers. Ditzelfde geldt voor de lezing over de WMO.

Het is leuk om vaker naar een VJPP-bijeenkomst te gaan. Tijdens de borrel kom je in gesprek met branchegenoten en leer je elkaar écht kennen. Dit kan handig zijn tijdens het verloop van je carrière, je weet nooit wie je waar tegenkomt.

Ik ben er in ieder geval de volgende keer weer bij!

Solliciteer nu!