DEKRA Rail start detacheringsdienst voor de spoorsector

, werkgebied

Solliciteer nu!

Haal de expertise van DEKRA Rail nu zelf in huis

Begin je binnenkort aan een nieuw project, maar heb je niet de mankracht om dit naast het werk te doen? Zoek je naar specifieke expertise? Zijn er vraagstukken of projecten waar je nu niet aan toekomt? DEKRA Rail kent de rail sector als geen ander en weet wat er nodig is om een project succesvol te maken. Technische expertise staat bij DEKRA Rail centraal en daar kan de hele railindustrie nu van meeprofiteren.  DEKRA Rail start namelijk met een nieuwe dienst: DEKRA People Rail. Een detacheringsdienst specifiek gericht op spoor, tram en metro, waarbij vakkennis centraal staat en technische rail experts beschikbaar worden gesteld voor jouw projecten.

DEKRA Rail kreeg al meerdere malen van klanten de vraag om experts in te kunnen huren. Pieter Dings, Director of Sales and Business Development bij DEKRA Rail: “Al jaren detacheerden we eigenlijk mondjesmaat, eigenlijk alleen op nadrukkelijk verzoek van goede klanten. We begrijpen namelijk wel dat het soms gewoon veel makkelijker schakelen is als je een DEKRA Rail expert binnen de muren van je bedrijf beschikbaar hebt. Nu gaan we de detacheringsdienst professioneel neerzetten met de formule DEKRA People Rail.”

DEKRA People Rail is een samenwerking tussen DEKRA Rail en DEKRA People, een succesvolle detacheringsdienst van DEKRA die zich vooral richtte op de verzekeringensector. Henk-Jan Koster, Manager Interim Professionals bij DEKRA People Rail: “Inmiddels hebben we met DEKRA People zo’n 50 professionals gedetacheerd bij Nederlandse verzekeringsmaatschappijen zoals De Goudse en Nationale Nederlanden. De ervaring die we hier hebben opgedaan, gaat goed van pas komen bij het uitrollen van de detacheringsdienst voor de railsector. We kennen de behoefte uit de markt en kunnen hier nu actief antwoord op geven.”

Versterk je team met DEKRA People Rail

Op zoek naar een tijdelijke professional? Neem contact op met Henk-Jan Koster (DEKRA People Rail) via 06-25743836 of henk-jan.koster@dekra.com

voor ons aanbod aan technische experts. DEKRA Rail heeft ontzettend veel rail ervaring en technische kennis in huis en weet dus precies wat een railbedrijf zoekt. Daarom zorgt DEKRA People Rail voor een professional die perfect past bij de vraag van de klant. Zoek je een uitvoerende professional die je risicodossiers beheert, een deel van kwaliteitsmanagement op zich neemt? Zou je graag willen dat iemand uitzoekt waarom die wissels zorgen voor storingen? Zoek je een interim expert of consultant die jouw project naar een hoger level tilt? Ook als je de opdrachtomschrijving nog niet duidelijk is, is detachering wellicht de tijdbesparende oplossing.

Solliciteren? Meld je aan bij DEKRA People Rail!

Ben je een jong technisch talent met affiniteit voor de railindustrie, een doorgewinterde expert binnen het spoor, of iets daartussen? DEKRA People Rail zoekt technische professionals die op verschillende levels (van uitvoering tot consultancy) ingezet kunnen worden bij onze klanten. Heb jij een technische HBO+ opleiding, bijv. in materiaalkunde, elektro, werktuigbouwkunde of IT? Heb je kennis van (of affiniteit met) het spoor? Neem dan contact met ons op.

Ervaringen met DEKRA People Rail

 Marco van de Bovenkamp is gedetacheerd via DEKRA People Rail bij de NS als Safety Manager om de vervoerder te begeleiden bij het proces van een veilige en zorgvuldige introductie van nieuwe treinen in de bestaande organisatie. Verder is hij bezig met het voorbereiden van testen die NS wil uitvoeren. De treinen worden niet alleen uitgebreid getest op het Nederlandse spoor, maar de NS wil ook beproeven of de treinen passen in de processen van NS zelf. Nick Kennis, Projectmanager Rolling Stock bij NS: “Voor NS is het van belang dat er achter de gedetacheerde specialist een deskundige en professionele organisatie beschikbaar is met veel expertise. Dat vinden we bij DEKRA People Rail.”

Marco: “Deze detachering heeft mij de mogelijkheid gegeven om me breder te oriënteren, zowel inhoudelijk als qua organisatie en projectvorm. Meewerken in andere organisaties is erg leerzaam en geeft een goede mogelijkheid om je netwerk uit te breiden. Interessant aan mijn huidige project is bijvoorbeeld hoe de verschillende vakdisciplines (techniek, processen, projectmanagement) bij elkaar komen.”

Solliciteer nu!