Detachering bij DEKRA People, hoe werkt het?

, werkgebied

Solliciteer nu!

Detachering houdt in dat een werknemer wordt ingezet bij een derde partij. Je hebt de zekerheid van een vast contact met alle voordelen van dien en de afwisseling en uitdaging van diverse opdrachtgevers en projecten.  Je hebt één werkgever, maar werkt bij op kantoor bij verschillende opdrachtgevers.

Zekerheid heb je doordat je onder contract staat bij DEKRA People. Je krijgt je salaris, vakantiedagen, bonusregelingen en alle andere overige arbeidsvoorwaarden van DEKRA People, daarnaast krijg je zoals bij elke andere werkgever gewoon een vast salaris op een vast moment, met dezelfde opbouw in vakantiedagen.

Afwisseling is eigenlijk het grootste verschil tussen een ‘reguliere’ baan en een baan binnen de detachering. Je wordt door DEKRA People bemiddeld bij opdrachtgevers die door omstandigheden behoefte hebben aan extra krachten op de afdeling. Dit kan zijn door piekdrukte, kwaliteitsimpuls, ziekte, flexibele schil, noem maar op. Je kunt binnen één jaar voor meerdere opdrachtgevers werken, waardoor je veel afwisseling in je werk en werkomgeving hebt. Dit houdt ook in dat je in relatief korte tijd veel leert, je netwerk zich sterk ontwikkelt en een kijkje kunt nemen op de werkvloer bij verschillende bedrijven.

Jij hebt een contract met DEKRA People, met alle zekerheid hiervan. Het is onze taak om jou van een opdracht te voorzien  en jouw taak om goed werk af te leveren.

Detachering is voor iedereen. Ben je een starter op de arbeidsmarkt? Door middel van detachering kun je jouw carrière een boost geven, in korte tijd veel ervaring op doen en een indrukwekkend CV ontwikkelen. Je leert in korte tijd veel nieuwe mensen kennen waardoor je je netwerk snel kunt opbouwen. Heb je al enkele jaren ervaring en wil je je verder ontwikkelen, of misschien wel één van de beste in de branche worden? Via detachering kun je naam maken bij vele opdrachtgevers met ieder zijn eigen uitdagingen. Je kunt elke dag het verschil maken op de afdeling van jouw opdracht en jezelf ontwikkelen tot een onmisbare kracht. Door een sterk ontwikkelplan op te stellen met jouw manager interim professional gaat je ontwikkeling nóg sneller. Ben jij al specialist of een ervaren professional en ben je op zoek naar uitdaging, complexiteit, of wil je de afdeling die in zwaar weer verkeert begeleiden naar rustiger vaarwater door middel van jouw kennis, kunde en ervaring? Onze opdrachtgevers fungeren in een complexe, snel veranderende markt waar een ervaren professional of specialist altijd meer dan welkom is. Ook kan je jouw kennis en kunde gebruiken om de minder ervaren professionals op een afdeling tot een hoger niveau te tillen.

Detachering is leuk! Je hebt veel afwisseling, ontmoet veel nieuwe mensen, leert doorlopend nieuwe werkmethoden en doet bij elke opdracht kennis op. Je werkt in verschillende situaties en bent een graag geziene versterking op de afdeling.

Wil je weten hoe het is om te werken via DEKRA People? Of hoe welke opdrachten we op dit moment klaar hebben liggen voor jou? Neem dan contact op met: Jesse Kruijs / 06-25 74 38 68

 

Solliciteer nu!