Het virtuele Materieelcafé van DEKRA

, werkgebied

Solliciteer nu!

In januari zijn de deuren van het Materieelcafé en het letselcafé geopend voor de eerste edities van 2021. Met ruim 65 deelnemers kunnen we dit bestempelen als een mooi succes!

De eerste virtuele editie van dit jaar stond in het teken van de Directe Schadeafhandeling.
Eind 2020 gaf de ACM groen licht voor deze Directe Schadeafhandeling regeling. Vanaf medio 2021 kan een verzekerde daarmee zelf bepalen wie hij aanspreekt voor de schade die een ander veroorzaakte: dus ook de eigen WA-verzekering!
Tijdens deze eerste editie deelde onze opleider Selma Joosten haar uitgebreide kennis over Directe Schadeafhandeling met onze schadebehandelaars. Na de theorie werd de groep in tweeën gesplitst. Iedere groep kreeg een casus waar zij mee aan de slag gingen. Het doel was om de nieuwe regeling toe te passen. Er werd gediscussieerd en van elkaar geleerd. Tot slot was er ruimte om vragen te stellen.

Onze schadebehandelaars gaan met nieuwe kennis en inzichten de nieuwe regeling tegemoet.

Naast deze virtuele editie voor onze schadebehandelaar heeft Selma ook haar kennis over Directe Schadeafhandeling gedeeld met managers uit de schadebranche. Wat zou jij willen weten over deze regeling? Stel je vraag of sluit aan bij de volgende Webinar.

Aansluiten bij een volgend Webinar? Volg ons om op de hoogte te blijven. Voor meer informatie over dit thema neem je contact op met Toine Dekker +31620021510 / toine.dekker@dekra.com

Solliciteer nu!