Vaste functie? Geen probleem!

, werkgebied

Solliciteer nu!

Ben je op zoek naar een vaste functie? Wij begeleiden jou graag naar de juiste baan die past bij jouw persoonlijkheid en ambities. Tijdens dit traject zorgen we voor de juiste match, voorzien we jou van advies en bereiden je zo goed mogelijk voor. Verder zijn wij het eerste aanspreekpunt en nemen jou zo veel mogelijk werk uit handen.

DEKRA People heeft een groot en divers netwerk aan boeiende opdrachtgevers. Zij zetten ons regelmatig in voor o.a. werving & selectie trajecten. Door deze goede relaties kennen wij onze opdrachtgevers goed en weten we waar zij naar op zoek zijn.

In combinatie met onze overige dienstverlening en het netwerk van DEKRA betekent het dat wij opdrachtgevers niet alleen kunnen voorzien van tijdelijke ondersteuning, maar ook van vast personeel.

Heb jij altijd al eens bij die ene werkgever willen werken? Heb je het gevoel dat je niet verder komt bij jouw huidige werkgever? Of wil je gewoon een andere omgeving / of werkmethode? Stuur ons jouw sollicitatie en samen gaan we onderzoeken welke mogelijkheden er zijn.

Solliciteer nu!