Wij bieden

Onze Pensioen professionals zijn betrokken, ambitieus & flexibel en gespecialiseerd op het gebied van Pensioenen. Ze zijn oa.werkzaam als
Contractbeheerder, Projectmedewerker, Pensioenspecialist, interne Accountmanager.

Als acceptant schadeverzekeringen sta je in je kracht bij het maken van risicoanalyses. Je inventariseert en beoordeelt op zorgvuldige wijze risico’s en accepteert deze op verzekeringstechnisch en commercieel verantwoorde wijze. Uitgangspunten hiervan zijn altijd de acceptatievoorwaarden van de opdrachtgever. Jij als interim professional weet deze risicoanalyse te vertalen naar alle betrokken actoren met een passend advies en/of offerte. Je weet je te onderscheiden van anderen door middel van hoogwaardig klantcontact, gedegen kennis van risico’s en polissen maar vooral ook passie voor je vak.

Onze interim professionals staan aan het roer van hun eigen carrière. Met de zekerheid van een vast contract(-en) voeren zij hun werkzaamheden uit op locatie bij de opdrachtgever. Afwisseling, snel veel kennis opdoen en daarnaast vakgerichte opleidingen en trainingen volgen, dat is wat je van ons mag verwachten. Ook als je jarenlange ervaring hebt als acceptant kun je bij DEKRA People terecht voor verdieping of uitbreiding van jouw vakgebied.

Wij zoeken

Werken bij DEKRA People staat voor plezier hebben in het accepteren van schadeverzekeringen, het visitekaartje van de organisatie zijn en persoonlijke ontwikkeling in samenwerking met jouw Manager Interim Professionals. Onze interim professionals zijn flexibel, denken graag mee met de opdrachtgever en vinden gemakkelijk hun weg in een nieuwe omgeving.
Wat de reden ook is - bij het inhuren van versterking zoekt u vanzelfsprekend naar een partner met veel kennis van de branche. Een partner die uw business begrijpt, met u meedenkt en snel de juiste oplossing biedt. Zo'n partner is DEKRA People. Wij bewijzen dit graag aan u!

Neem contact op

Yordy Gorter
Jr. Manager interim professionals acceptatie

Bekijk onze vacatures

Waarom DEKRA People?

  • Zelfstandig behandelen van de complexe aanvragen en wijzigingen op het gebied van schadeverzekeringen Particulier/ Zakelijk
  • Op enthousiaste wijze contact onderhouden met alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekeraars, verzekerden
  • Nemen van de commerciële verantwoordelijkheid voor de acceptatie van goede verzekeringsrisico’s.
  • Groot netwerk op gebied van allround en specialistische Acceptanten

Ons kostenplaatje is eenvoudig en transparant. Het uurtarief van een People interim professional wordt bepaald aan de hand van het profiel dat u zoekt, de gevraagde kennis en ervaring. U betaalt alleen voor gepresteerde uren. Verlof of ziekte komt niet ten laste van de opdrachtgever. Facturatie gebeurt achteraf aan de hand van een door u goedgekeurde urenstaat.

DEKRA People is NEN 4400-1 gecertificeerd.