Wij bieden

Als personenschade behandelaar heb je een afwisselende functie. Je schakelt met de verschillende betrokken partijen en combineert juridische kennis met empathisch vermogen. Dit doe je bij verzekeraars, belangenbehartigers, maar bijvoorbeeld ook bij expertisebureaus.

Onze interim professionals staan aan het roer van hun eigen carrière. Met de zekerheid van een vast contract(-en) voeren zij hun werkzaamheden uit op locatie bij de opdrachtgever. Afwisseling, snel veel kennis opdoen en daarnaast vakgerichte opleidingen en trainingen volgen, dat is wat je van ons mag verwachten.
Ook als je jarenlange ervaring hebt als schadebehandelaar kun je bij DEKRA People terecht voor verdieping of uitbreiding van jouw vakgebied.

Wij zoeken

Werken bij DEKRA People staat voor plezier hebben in het behandelen van schades, het visitekaartje van de organisatie zijn en persoonlijke ontwikkeling in samenwerking met jouw Manager Interim Professionals. Onze interim professionals zijn flexibel, denken graag mee met de opdrachtgever en vinden gemakkelijk hun weg in een nieuwe omgeving.

Wat de reden ook is - bij het inhuren van versterking zoekt u vanzelfsprekend naar een partner met veel kennis van de branche. Een partner die uw business begrijpt, met u meedenkt en snel de juiste oplossing biedt. Zo'n partner is DEKRA People. Wij bewijzen dit graag aan u!

Neem contact op

Toine Dekker
Manager Interim Professionals Personenschade

Bekijk onze vacatures

Wat maakt een vakspecialist?

Onze People Interim Professionals zijn zorgvuldig geselecteerd en gescreend. Naast opleiding en ervaring besteden wij veel aandacht aan persoonlijkheid, talent en ambitie. Binnen ons team onderscheiden wij diverse kennis- en ervaringsniveaus. Wij plaatsen altijd de juiste persoon voor de opdracht.

Neem contact op

Junior interim

Nieuw talent met een juridische opleidingsachtergrond leiden wij op tot junior interim professional op het gebied van schadebehandeling. Zij krijgen onze volle aandacht en training on the job, zowel tijdens als na het afronden van ons interne DEKRA-traineeship.

Medior interim

Onze medior interim professionals hebben zich reeds bewezen in de markt. Zij zijn vaak breed inzetbaar of hebben gekozen voor een bepaalde specialisatie. Doorgroeien stimuleren wij middels persoonlijke ontwikkeltrajecten.

Senior interim

Onze senior interim professionals hebben jarenlange succesvolle ervaring in de markt. Zij blinken uit in hun vak en tillen een afdeling naar een hoger plan. Dankzij hun ‘best practises’ meenemen en waar passend inzetten bij een nieuwe opdrachtgever.

Waarom DEKRA People?

  • Hoog gekwalificeerde interim professionals (oa. intern opgeleid bij DEKRA Personenschade en/of Van Kouterik Personenschade)
  • Één aanspreekpunt (manager interim professional letselschade
  • Toegang tot het zeer brede DEKRA People netwerk
  • Kosteloze deelname aan vakinhoudelijke kennissessies op het gebied van letselschade

Ons kostenplaatje is eenvoudig en transparant. Het uurtarief van een People interim professional wordt bepaald aan de hand van het profiel dat u zoekt, de gevraagde kennis en ervaring. U betaalt alleen voor gepresteerde uren. Verlof of ziekte komt niet ten laste van de opdrachtgever. Facturatie gebeurt achteraf aan de hand van een door u goedgekeurde urenstaat.

DEKRA People is NEN 4400-1 gecertificeerd.