Flexibele inzet nodig?

DEKRA People Rail is onderdeel van DEKRA Rail en heeft zich gespecialiseerd in de detachering van Rail specialisten. Wij werken vanuit de kennis, ervaring en het netwerk van DEKRA Rail met toegang tot het hele portfolio van DEKRA.

DEKRA People Rail helpt railorganisaties hun processen veilig en kosteneffectief te organiseren, en draagt tegelijkertijd bij aan een verbetering van de performance.

Wij benaderen railissues op een integrale manier, wij kennen wet- en regelgeving door en door en wij zijn objectief en onafhankelijk.

Werken bij DEKRA People Rail staat voor werken aan technisch toonaangevende projecten bij top werkgevers. Dit betekent het ontwikkelen van competenties en het vergroten van technisch inhoudelijke kennis. Maar naast het harde werken is er uiteraard ook ruimte voor plezier en persoonlijke ontwikkeling.

Neem contact op

Arlene Wierda
Manager interim professionals

Bekijk onze vacatures

Waarom DEKRA People?

  • Hoog gekwalificeerde interim professionals
  • Eén aanspreekpunt (manager interim professionals Rail)
  • Zorgdragen voor de procesoptimalisatie bij opdrachtgever
  • Toegang tot het zeer brede DEKRA People netwerk

Ons kostenplaatje is eenvoudig en transparant. Het uurtarief van een People interim professional wordt bepaald aan de hand van het profiel dat u zoekt, de gevraagde kennis en ervaring. U betaalt alleen voor gepresteerde uren. Verlof of ziekte komt niet ten laste van de opdrachtgever. Facturatie gebeurt achteraf aan de hand van een door u goedgekeurde urenstaat.

DEKRA People is NEN 4400-1 gecertificeerd.