Wij bieden

De beste match voor elke vacature op uw schadeafdeling! Wij staan actief in contact met de beste kandidaten op de arbeidsmarkt. Omdat wij dagelijks investeren in ons netwerk kunnen wij snel schakelen en u voorzien van de juiste kandidaten.

Wij werken op basis van ‘no cure no pay’. Wilt u meer informatie over onze werkwijze en voorwaarden? Neem gerust contact met ons op.

Wij zoeken

Op zoek naar een vaste functie binnen de schadebranche? Geen probleem! Met een landelijk netwerk  zijn er volop mogelijkheden bij de leukste opdrachtgevers. Maar welke opdrachtgever past nu het beste bij jou?

Geheel vrijblijvend gaan we met elkaar in gesprek over jouw wensen en ambities, ook als je niet perse direct op zoek bent. Sta jij aan het begin van jouw loopbaan en wil je een ambitieuze stap maken? Heb jij een degelijke basis opgebouwd en zoek je meer flexibiliteit die past bij jouw privésituatie? Of misschien wil je jouw senioriteit, kennis en kunde wel overdragen aan minder ervaren collega’s?

Samen maken we een plan van aanpak conform jouw wensen en ambities. Op naar die werkgever waar jij het beste tot jouw recht komt!

Neem contact op

Jesse Kruijs
Accountmanager | Werving & selectie consultant

Bekijk onze vacatures

Waarom DEKRA People?

  • Zelfstandig behandelen van de complexe aanvragen en wijzigingen op het gebied van schadeverzekeringen Particulier/ Zakelijk
  • Op enthousiaste wijze contact onderhouden met alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekeraars, verzekerden
  • Nemen van de commerciële verantwoordelijkheid voor de acceptatie van goede verzekeringsrisico’s.
  • Groot netwerk op gebied van allround en specialistische Acceptanten

Ons kostenplaatje is eenvoudig en transparant. Het uurtarief van een People interim professional wordt bepaald aan de hand van het profiel dat u zoekt, de gevraagde kennis en ervaring. U betaalt alleen voor gepresteerde uren. Verlof of ziekte komt niet ten laste van de opdrachtgever. Facturatie gebeurt achteraf aan de hand van een door u goedgekeurde urenstaat.

DEKRA People is NEN 4400-1 gecertificeerd.