Wij geloven in het investeren in mensen

DEKRA People detacheert sinds 2012 professionals gekoppeld aan het portfolio van DEKRA Claims & Expertise en DEKRA Rail.
Zo zijn we gespecialiseerd in interim inzet op het gebied van Schade (schadebehandelaars materieel/personenschade, schade acceptanten) en Rail (rail engineers en projectleiders). Inmiddels hebben we een fantastisch interim team met een landelijke dekking en de ervaring op grote- en kleinschalige projecten.

Wij staan voor de ultieme begeleiding in de loopbaan van onze interim professionals en bieden daarmee betrokken en kundige professionals voor de capaciteitsuitdaging van onze opdrachtgevers.

Wij bieden startende professionals de kans intern opgeleid te worden en ervaren professionals hun kennis uit te breiden binnen DEKRA Claims & Expertise. Voor opdrachtgevers betekent dit de inzet van een interim professional met daarachter de kennis en ervaring van het netwerk van DEKRA.

Ben je benieuwd hoe jouw carrière eruit kan zien bij DEKRA People? Bekijk het carrière pad via de onderstaande link!

Carrière pad DEKRA People (2)

DEKRA Holding

DEKRA Claims and Expertise B.V. is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ca. 500 medewerkers en verschillende werkmaatschappijen.
Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staan borg voor vakkundigheid, service, klantgerichtheid en kwaliteit.
Het merendeel van onze experts is ingeschreven in het NIVRE-register. DEKRA Claims and Expertise B.V.
maakt deel uit van het wereldwijd opererende Duitse DEKRA concern.