Pak jij je kans als professional bij DEKRA People?

DEKRA People is vol ambitie op zoek naar de beste professionals op het gebied van schadebehandeling materieel en/of letsel, acceptatie (schadeverzekeringen) en rail specialisten. 

Professionals met passie voor hun vak, die flexibel zijn en houden van een uitdaging. Of je nu veel ervaring hebt of een starter bent, DEKRA People versnelt jouw carrière. Werken bij DEKRA People betekent ontwikkeling, kennis en plezier!

Wil jij je specialiseren of juist allround ervaring opdoen? Bij ons krijg je alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Daarbij werk je in een team van de beste professionals in de branche. DEKRA People versnelt je carrière!

Ben je benieuwd hoe jouw carrière eruit kan zien bij DEKRA People? Bekijk het carrière pad via de onderstaande link!

Carrière pad DEKRA People (2)

Neem contact op      Direct solliciteren

Young professional

Heb jij nog geen of weinig ervaring, maar wel een relevante juridische opleiding en wil je het vak leren? Dan biedt DEKRA People een opleidingstraject op maat. Je doet direct praktijkervaring op binnen de verschillende divisies van DEKRA in Nederland.

Ervaren professional

Als ervaren professional kun je direct aan de slag op uiteenlopende projecten. Onze opdrachtgevers zijn onder meer verzekeringsmaatschappijen, volmacht kantoren, leasemaatschappijen, pensioenaanbieders en bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

ONZE COLLEGA'S

aan het woord

Opleiden

Onze medewerkers stellen zelf doelen om ze vervolgens onder begeleiding van de manager interim professionals om te zetten in resultaten. Je ontwikkelt jezelf als professional én als mens.

Naast het aanbieden van vakinhoudelijke opleidingen verzorgt DEKRA People diverse activiteiten zoals trainingen, workshops, kennisbijeenkomsten en persoonlijke coaching.

Direct aan de slag

Als ervaren professional kun je direct aan de slag op uiteenlopende projecten. Onze opdrachtgevers zijn onder meer verzekeringsmaatschappijen, volmacht bedrijven, leasemaatschappijen en bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

Diversiteit

Veel ervaring op doen bij verschillende opdrachtgevers met de zekerheid van een vaste aanstelling, dat is werken bij DEKRA People. Het moment ben je aan de slag voor een van kleinschalig kantoor om vervolgens te ondersteunen bij een van de grootste verzekeraars van Nederland, alles in het teken van jouw ontwikkeling en het ontzorgen van de opdrachtgevers.

Collega's

Ondanks het werken op locatie bij de verschillende opdrachtgevers kennen de interim professionals elkaar goed. De professionals zien elkaar bij de verschillende events, maar ook bij de kennissessies en workshops die regelmatig worden georganiseerd. De persoonlijke en informele sfeer is iets waar we binnen DEKRA People veel waarde aan hechten.

Detacheren: vast contract, projectbasis of ZZP-er

Ga jij een dienstverband in het vaste team van People interim professional aan? Hierbij start je op een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband. Bovenop je salaris bieden wij een bonusregeling en een leaseauto. Naast uitdagende opdrachten en mooie arbeidsvoorwaarden, besteden wij veel aandacht aan ontwikkeling. Zo heeft iedere interim consultant een eigen ontwikkelingsplan, bieden we volop studiemogelijkheden en organiseren we kennissessies

Naast het detacheren van professionals biedt DEKRA People meer!

Vast contract

Onderdeel uitmaken van het team van DEKRA People wil zeggen de zekerheid van een contract, met de afwisseling van verschillende opdrachten.
Je doet in korte tijd veel ervaring op, gaat aan de slag met jouw eigen ontwikkelplan en neemt deel aan verschillende events en trainingen.

Projectbasis

Wil je je niet vastleggen aan één werkgever, dan kun je kiezen voor het werken op projectbasis met de voordelen van keuze uit opdrachten en deelname aan o.a. events en trainingen.

ZZP

Wij bieden de mogelijkheid om als ZZP-er verbonden te zijn aan People met een keuze uit verschillende opdrachten met de voordelen van het netwerk van DEKRA People en deelname aan bijvoorbeeld events en kennisbijeenkomsten.